Archív

2015. augusztus 25.
A számla papír alapon és elektronikus úton is kiállítható. Természetesen az elektronikus számlázásra is szigorú előírások vonatkoznak. Nagyon fontos, hogy ahhoz, hogy elektronikus... Tovább »
2015. augusztus 25.
Újabb tanév kezdődik. Amennyiben szeretne alkalmazottjainak hozzájárulni a gyermekeik beiskoláztatásához kedvezményes adózással, az alábbi dolgokra érdemes odafigyelni. Azok a... Tovább »
2015. augusztus 25.
Ezzel a cikkel most nem az a célom, hogy leírjam, hogyan kell kitölteni egy nyomtatványt, hanem felhívni a vállalkozók figyelmét, hogy amennyiben cégüknek likviditási problémái... Tovább »
2015. augusztus 14.
Mi is az a munkaerő-kölcsönzés? Munkaerő-kölcsönzés a hagyományos munkaviszonnyal szemben három fél jogviszonyára épülő atipikus munkaviszony, melyben a munkavállaló... Tovább »
2015. augusztus 08.
Alapvetően a webáruházakra is ugyanazok a számlázási szabályok vonatkoznak, mint más vállalkozásokra, néhol azonban mégis picit másképp. A webáruházak annyiban térnek el a... Tovább »
2015. augusztus 04.
Ebben szeretnék egy kis segítséget nyújtani a vállalkozók számára. Nyaranta igen sok diák keres munkát magának. A vállalkozások szívesen alkalmazzák őket, hiszen így könnyebben... Tovább »