Jelenlegi hely

Rólunk

Ügyfeleink mondták

Itt olyan szolgáltatást kapok, amit sehol máshol. Bármikor keresem, őket mindig van rám idejük. Bármit kérek, értenek hozzá. Gyorsak, precízek, szakmájuk legjobbjai.

Szatmári István

Bármikor megyek olyan családias légkör fogad, ami a mai világban egyszerűen felfoghatatlan. Családias, de amikor kell, akkor gyorsan váltanak és komoly üzletemberek. Élvezet elmenni hozzájuk és látni a munkát, amit a cégbe fektetnek.

Kalocsi Ágnes

Az évek alatt sok könyvelő céggel dolgoztam, de mindegyikben volt valami, ami miatt eljöttem. Lassan tíz éve idehozom a cégeim és mindenkinek ajánlom, aki csak könyvelőt keres.

Deutsh György

Nincs olyan, amit ne tudnának megcsinálni. Bármit kérsz, megcsináljak a piaci árhoz képest alacsonyan viszont a megszokottnál magasabb színvonalon. Velük a legjobb dolgozni akármiről is van szó.

Somogyi József

Nem tudok ki fogást találni a munkájukban. A LEGJOBBAK csupa nagybetűvel ennél jobbat nem lehet találni. Ha mégis próbálnád mindig visszalyukadnál ide, ilyen minőség máshol nincs.

Tóth Ágota

 

Ecoexp team

Társaságunk az ECOEXP Kft jogelődjeivel együtt 20 éve dolgozik a számviteli és pénzügyi szolgáltatások piacán, az általunk képviselt cégek tőke értéke, meghaladja az öt milliárd forintot.

A cég jelenleg 10 alkalmazottat foglalkoztat, minden kollégánk felsőfokú szakképesítéssel rendelkezik. Adó-és pénzügytanácsadó valamint könyvvizsgáló kollégák állnak az Önök rendelkezésére.

 

Miért válasszanak minket?

Miért lehet fontos egy megbízható könyvelőiroda alkalmazása az Ön számára? Megfelelő információk nélkül nem érhető el a vállalati hatékonyság, ugyanis ha nem tudjuk, mely területek mennyi pénzt hoznak és visznek, akkor ismeretlen számunkra, hogy melyik üzletágakra, termékekre érdemes koncentrálni. Az Ecoexp könyvelőiroda segít abban, hogy vállalkozása eredményesebben és költséghatékonyabban működjön, úgy, hogy tájékoztatjuk a lehetőségekről, naprakész információkkal látjuk el, felhívjuk a figyelmét az esetleges kockázatokra és veszélyekre. Mint tudjuk, nem egyszerű eligazodni a folyamatosan változó adójogszabályok útvesztőiben, azonban a mi ügyfeleink számára ez nem akadály. Mi megszervezzük a folyamatait, optimalizáljuk a költségeit, valamint figyelmeztetjük a határidőkre. Mindezt úgy, hogy Ön közben időt takarít meg, ugyanis mi minden hivatalos ügyet elintézünk, futárunk kézbesíti Önnek a könyvelési anyagait, továbbá minden ügyfelünkkel két ügyintézőnk foglalkozik, így garantált a gyors és eredményes munka. A mi célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek és levegyük a vállukról a könyvvizsgálás, adóbevallás és egyéb feladatok terhét.

 

Hamsovszki Ildikó

Ügyvezető

Közgazdász, mérlegképes könyvelő, adótanácsadó. Aki minden problémára megtalálja a megoldást.

Szűcs Éva

Szűcs Éva

Csoportvezető

Mérlegképes könyvelőként a naprakész könyvelés számomra a legfontosabb, ez igen nagy feladat, de teljes mértékben megoldható. Segítségemmel az ügyfeleim mindig aktuális, pontos információhoz jutnak a vállalkozásukkal kapcsolatosan.

Vucsán Katalin

Vucsán Katalin

Senior Könyvelő

Sok éves könyvelői szakmai tapasztalattal rendelkezem. Fontos számomra, hogy ügyfeleim elégedettek legyenek munkámmal és hogy hozzájáruljak cégük fejlődéséhez.

Balázs Kornélia

Balázs Kornélia

Senior Könyvelő

A vállalkozások teljes körű könyvelése igen nagy feladat, ezért szakmailag folyamatosan képzem magam, hogy munkámat precízen, és minél magasabb színvonalon tudjam végezni. Fontos számomra ügyfeleim elégedettsége.

Kovács Réka

Kovács Réka

Senior Könyvelő

A „könyvelő”, mint szakma nem egyszerű, számomra azonban hivatás. A vállalkozások bizalmasaként törekednem kell a precizitásra, a szakszerűségre, emiatt ügyfeleim biztonságban tudhatják cégük könyvelési hátterét.

Balasi Bettina

Balasi Bettina

Könyvelő

Ismereteimet folyamatosan bővítem, hiszen minden téren helyt kell állnom. Munkám sokoldalú, változatos,izgalmas .… ezért szeretem!

Tetzl Lívia

Tetzl Lívia

Könyvelő

A könyvelő szakma rendkívüli megmérettetés számomra. Próbálom napról napra a legjobb énemet nyújtani Ügyfeleim részére.

Beszer Zoltánné

Beszer Zoltánné

Bérszámfejtő

A bérszámfejtés összeszedettséget, pontosságot és rendkívüli időbeosztást igényel, így én pontosan ezekre törekszem minden nap.

Feka Vivien

Feka Vivien

Adatrögzítő

Gyors, precíz munkával segítem kollégáim munkáját. Megbízhatóságommal igyekszem hozzájárulni, hogy minél magasabb színvonalon szolgálhassa ki irodánk az ügyfeleinket.

Farkas Sándor

Farkas Sándor

Adatrögzítő

Feladatköröm megfelelő elvégzése létfontosságú alapköve a cég megfelelő működésének, ezért nagy gonddal, felelősségteljesen ügyködöm rajta.

 

Kántor Dezső

Kántor Dezső

Tulajdonos

Könyvvizsgáló, adótanácsadó. A különleges könyvelési megoldások, pénzügyi lehetőségek és egyedi céghelyzetek specialistája.