Cégszervíz

A cégalapítás nem egyszerű feladat. Számos buktatót rejt annak ellenére, hogy napjainkban úgy tűnhet, bárki tud céget alapítani. Mint minden fontos döntés előtt, ebben is célszerű szaktanácsot kérni. Ha Ön vállalkozását most indítja, vagy új céget kíván alapítani Irodánk ebben is segítséget tud nyújtani. Számba vesszük a hosszú távú fennmaradás feltételeit, tájékoztatjuk a szabályozásról és a felmerülő költségekről. Az adóhivatal kiemelten figyel a cégalapításra, ezért érdemes körültekintően eljárni. Mivel bizonyos információk nem tudása nem mentesít senki a felelősség alól, ezért javasoljuk, vegye fel a kapcsolatot velünk még ma!

Természetesen akkor is állunk rendelkezésére, ha a cég adatain, tevékenységi körén stb. kell módosítani. A társaságunk állandó ügyvédjére számíthat a cégbejegyzés vagy módosítás szakszerű és gyors elintézésében.

A cégalapítást szinte elvégezzük Ön helyett. A társasági szerződés megírásától kezdve az adóregisztrációs eljárásig mindenben számíthat ránk. Okirat szerkesztési tapasztalatunk alapján rövid határidővel, pontosan dolgozunk.

Komplex, összetett szolgáltatást nyújtunk az elemzéstől a megvalósításig. Mindezt úgy, hogy szem előtt tartjuk az Ön szempontjait.

 • Cégalapítás
 • Cégmódosítás
 • Társasági szerződés
 • Átalakulás, társasági formaváltás
 • Adóregisztrációs eljárás

CÉGALAPÍTÁS

Manapság sokan vágnak bele valamilyen vállalkozásba, nagy számban jönnek létre vállalkozások. Az igények kiszolgálása érdekében rengeteg iroda alakult a növekvő igények kiszolgálására. A nagyüzemi cégalapítás azonban olyan veszélyeket rejt, amelyekkel csak az találkozik, aki valóban komolyan gondolja a vállalkozás létrehozását, erre teszi fel önmaga és családja egzisztenciáját. Szolgáltatásunk nekik szól.

A cégalapítás során a szükséges információk biztosításán és a rugalmas ügymeneten túl olyan értékes információkkal látjuk el ügyfeleinket, amelyek birtokában a jövőben olyan rejtett csapdákat kerülhetnek el, amelyek veszélyt jelentenek a vállalkozás anyagi biztonságára, törvényes működésére nézve.

A cégalapítás menete:

 1. Adatok felvétele: Ebben a fázisban kell megadni az alapítandó cég adatait. A szükséges adatok a következők: cég neve, cégforma, a cég székhelye és e-mail címe, a tagok neve, valamint vagyoni hozzájárulásuk, a jegyzett tőkéjének összege, a vezető tisztségviselők neve, az áfakör megjelölése és a tevékenységi kör megadása
 2. Cégadatok megadása
 • Cégiratok elkészítése
 • Illeték megfizetése
 • Cégiratok benyújtása
 • Cégbejegyzés

Amennyiben zökkenőmentes, gyorsan és hasznos útmutatásokkal szeretné cégét létrehozni, úgy várjuk budapesti irodánkban!

CÉGMÓDOSÍTÁS

A legtöbb cég fennállása során elérkezik az a pillanat, amikor valamilyen céges adat módosítása esedékes. Olykor a tulajdonosok döntése, máskor a jogszabályi környezet teszi szükségessé a változtatást. Legyen szó a tagok személyében bekövetkező változásról, a cég képviselőjének cseréjéről, szákhely- vagy telephelyváltozásról, névváltásról, a tevékenységi kör módosulásáról vagy akár tőkeemelésről – állunk rendelkezésére!

Az eljárások sokfélesége odafigyelést és pontosságot igényel. Nincs két teljesen egyforma eset. Minden esetben ügyfeleink igényeire szabjuk eljárásunkat.

A társasági szerződés módosítására azonnal szükség van az alábbi esetekben:

 • Tevékenységi kör módosítása
 • Üzletrész átruházása
 • Vezető tisztségviselő változása
 • Bel- és/vagy kültag cseréje
 • Székhely-, telephely-, fióktelephely változás

Az átalakulás, társasági formaváltás is szükséges eleme egy cég életciklusának. Olykor szükség lehet átalakulásra, létrejöhet egyesülés vagy szétválás. Mindezek szakszerű segítséget igényelnek. Hogy ne érje meglepetés, válasszon minket! Elégedett ügyfeleink köre egyre nő, bízhat bennünk.

A nem fizető, hiteltelen, adóelkerülésre létrejövő cégek ellen hozták létre az adóregisztrációs eljárást. Lefolytatására főszabályként 8 nap áll rendelkezésre, azonban Cégünk képes 1 napra csökkenteni az eljárás idejét. Ha fontos Önnek, hogy gyorsan, precízen, hatékonyan működjenek cégügyei, keressen fel minket!