Társaságunk az ECOEXP Kft jogelődjeivel együtt 20 éve dolgozik a számviteli és pénzügyi szolgáltatások piacán, az általunk képviselt cégek tőke értéke, meghaladja az öt milliárd forintot.

A cég jelenleg 10 alkalmazottat foglalkoztat, minden kollégánk felsőfokú szakképesítéssel rendelkezik. Adó-és pénzügytanácsadó valamint könyvvizsgáló kollégák állnak az Önök rendelkezésére.

Miért válasszon bennünket?

Miért lehet fontos egy megbízható könyvelőiroda alkalmazása az Ön számára? Megfelelő információk nélkül nem érhető el a vállalati hatékonyság, ugyanis ha nem tudjuk, mely területek mennyi pénzt hoznak és visznek, akkor ismeretlen számunkra, hogy melyik üzletágakra, termékekre érdemes koncentrálni. Az Ecoexp könyvelőiroda segít abban, hogy vállalkozása eredményesebben és költséghatékonyabban működjön, úgy, hogy tájékoztatjuk a lehetőségekről, naprakész információkkal látjuk el, felhívjuk a figyelmét az esetleges kockázatokra és veszélyekre. Mint tudjuk, nem egyszerű eligazodni a folyamatosan változó adójogszabályok útvesztőiben, azonban a mi ügyfeleink számára ez nem akadály. Mi megszervezzük a folyamatait, optimalizáljuk a költségeit, valamint figyelmeztetjük a határidőkre. Mindezt úgy, hogy Ön közben időt takarít meg, ugyanis mi minden hivatalos ügyet elintézünk, futárunk kézbesíti Önnek a könyvelési anyagait, továbbá minden ügyfelünkkel két ügyintézőnk foglalkozik, így garantált a gyors és eredményes munka. A mi célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek és levegyük a vállukról a könyvvizsgálás, adóbevallás és egyéb feladatok terhét.

Az ECOEXP csapata:

Hamsovszki Ildikó

ügyvezető

Nánási Anikó

junior bérszámfejtő

Zámbó Bernadett

senior könyvelő

Vajda Cintia

junior könyvelő

Slemmer Erika

irodai aszisztens

Ágics Vivien

junior könyvelő

Tálos Petra

senior könyvelő

Hódi Szilvia

irodai aszisztens

Ügyfeleink mondták:

Itt olyan szolgáltatást kapok, amit sehol máshol. Bármikor keresem, őket mindig van rám idejük. Bármit kérek, értenek hozzá. Gyorsak, precízek, szakmájuk legjobbjai.
Szatmári István
Ügyvezető
Nem tudok ki fogást találni a munkájukban. A LEGJOBBAK csupa nagybetűvel ennél jobbat nem lehet találni. Ha mégis próbálnád mindig visszalyukadnál ide, ilyen minőség máshol nincs.
Tóth Ágota
Tulajdonos
Bármikor megyek olyan családias légkör fogad, ami a mai világban egyszerűen felfoghatatlan. Családias, de amikor kell, akkor gyorsan váltanak és komoly üzletemberek. Élvezet elmenni hozzájuk és látni a munkát, amit a cégbe fektetnek.
Kalocsi Ágnes
Cégvezető
Az évek alatt sok könyvelő céggel dolgoztam, de mindegyikben volt valami, ami miatt eljöttem. Lassan tíz éve idehozom a cégeim és mindenkinek ajánlom, aki csak könyvelőt keres.
Deutsh György
Ügyvezető
Nincs olyan, amit ne tudnának megcsinálni. Bármit kérsz, megcsináljak a piaci árhoz képest alacsonyan viszont a megszokottnál magasabb színvonalon. Velük a legjobb dolgozni akármiről is van szó. Somogyi József
Somogyi József
Ügyvezető

Csatlakozzon a több, mint 100 ügyfelünkhöz most!