Könyvelés

A nyugalom mindenki számára fontos.

Minden cégvezető szeretné biztonságban tudni vállalkozását, ezáltal egzisztenciáját. Ennek egyik feltétele, hogy cége pénzügyei rendben legyenek. Erre kizárólag egy jó könyvelő segítségével van esélye. A gyorsan változó törvényi környezet és a globális gazdaság folyamatos változása képzett könyvelőt igényel.

Szeretné, ha nem kellene attól tartania, hogy a könyvelés hibája vagy csúszása miatt a hatóság mulasztáson éri önt? Szeretne nyugodtan aludni? Szeretné, ha mindezt úgy tehetné meg, hogy közben pénzt is spórol? Ha az igen szó fogalmazódott meg önben, úgy a megfelelő helyen jár.

MIBEN SZÁMÍTHAT RÁNK, HA KÖNYVELÉSRŐL VAN SZÓ?

Munkatársaink magas szintű szakmai tudással állnak rendelkezésére a könyvelés terén. Teljes számviteli szolgáltatást nyújtunk a könyveléstől a bér- és járulék-ügyintézésen át a tanácsadásig.

Bízza szakértőkre céges könyvelését, hogy minden zökkenőmentesen működjön! A háttérműveleteket elvégezzük, miközben Ön cégét építi! Várjuk budapesti irodánkban!

A váltásnak nem kell nehéznek lennie

A „Smooth Transfer”

Ahogyan a neve is mutatja, a „Smooth transfer”, tehát „könnyű váltás” lehetővé teszi, hogy a könyvelőváltás Önnek mindösszesen 1 találkozóba kerüljön.

A szerződéskötés során feltesszük a legfontosabb kérdéseket a könyvelési folyamat útnak indításához. Előző könyvelőjével felvesszük mi a kapcsolatot, bekérve tőle a könyvelési anyagot. Amennyiben lehetséges, a legrövidebb elektronikus úton oldjuk meg az adatok átvételét, így onnan folytatjuk a könyvelést, ahol az abbamaradt.

Amit Mi biztosítunk Önnek

Komplex Kapcsolatrendszer

Könyvvizsgálói, adótanácsadói és ügyvédi kapcsolataink révén olyan kérdésekre is választ tudunk adni, ami más esetben különálló szakember hozzáértését igényelnék. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink szakértő támogatást kapjanak.

Technikai Felkészültség

Úgy hisszük a technikai fejlődést felhasználhatjuk a könyvelési felgyorsítására. Irodánk ezért, mindamellett, hogy a legmodernebb eszközparkkal és rendszerekkel rendelkezik, folyamatosan keresi a legújabb technikai fejlesztéseket, amelyek integrálunk a mindennapi munkába. Ezzel felgyorsítva az adatrögzítés és -feldolgozás folyamatait, amelyek által így ügyfeleinket hamarabb tudjuk ellátni a megfelelő információkkal. Ezen felül szívügyünk, hogy az adóhatóság és a kormány által bevezetett technikai változásról is beszámoljunk ügyfeleinknek. Első kézből segítettünk ügyfeleinknek alkalmazni például a Cégkapu rendszerét és az Online számlalejelentő rendszert.

Családiasan Professzionális

Irodánkban garantált a jó hangulat. Kérdés esetén vagy egy nagyobb pénzügyi döntés meghozatala előtt mindent megteszünk, hogy megfelelő alapossággal járjuk át a kérdést, így segítve a döntés meghozatalát. Irodánk szerkezete lehetővé teszi, hogy a könyvelés több kézen is keresztül menjen, szakmai vezetőink ellenőrzik a végzett könyvelők által elkészített munkát. A könyvelés így halálpontos. A havi munka elkészülésével továbbá havi rendszerességgel tudunk adatokat szolgáltatni a cég eredményességéről. Ezen felül szívügyünk, hogy az adóhatóság és a kormány által bevezetett technikai változásról is beszámoljunk ügyfeleinknek. Első kézből segítettünk ügyfeleinknek alkalmazni például a Cégkapu rendszerét és az Online számlalejelentő rendszert.

Extra Szolgáltatások

A könyvelési feladatok elvégzése ma már nem elegendő. Mi ezt jól tudjuk, ezért a piacon elsőként vezettük be a futárszolgálatot, amelyet ügyfeleink azóta is szívesen vesznek igénybe.

Emellett bevezettük a Riport rendszert annak érdekében, hogy ügyfeleink könnyedén és érthető módon, a számviteli szaknyelvet elkerülve tudjanak tájékozódni a cég eredményességéről.

Futárszolgálat

Futárunk minden hónapban házhoz megy. Előzetesen megbeszélt időpontban és az Önnek megfelelő helyszínen vesszük fel az anyagot.

Így nem kell Önnek fáradnia a számlák könyvelésre juttatásával, ezáltal időt és energiát spórolhat meg, amelyet cégének fejlesztésére fordíthat.

Riport rendszer

Irodánk a Riport rendszeren keresztül, igény szerint, minden hónapban prezentálja a cég eredményeit. A Riport alkalmazás segít Önnek átlátni a cég előrehaladását úgy, hogy Önnek nem kell beszélnie a könyvelők nyelvét. Használja ki a rendszer lehetőségeit és tervezze meg előre cége jövőjét!